Πολιτικη Επιστροφων

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων(14) ημερολογιακών ημερών με την προϋπόθεση ότι:
– Η ζημία δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη.
– Επικοινωνήσατε τηλεφωνικώς με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 2521057210 για να δώσετε τα αναγκαία στοιχεία.
– Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Όσον αφορά τον Ρουχισμό και την Υπόδηση απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί τα προϊόντα.
– Το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
– Στην περίπτωση που ο πελάτης ενώ παραλάβει το προϊόν και αλλάξει γνώμη χωρίς να έχει ανοίξει την συσκευασία, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά του παραχωρείται πιστωτικό κουπόνι για αγορές αντίστοιχης αξίας. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή.
– Όσον αφορά ένδυση και υπόδηση αν δεν ταιριάζει το νούμερο έχετε δικαίωμα αλλαγής μεγέθους εφόσον υπάρχει διαθέσιμο στο αντίστοιχο προϊόν.
Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής της αλλαγής:
– Αν είναι δικό μας σφάλμα δεν έχετε καμιά χρηματική επιβάρυνση.
– Αν προέρχεται από δικό σας λάθος χρεώνεστε την αποστολή και την επιστροφή στα 6 € ,αφού συνεννοηθείτε μαζί μας τηλεφωνικώς και κάνετε χρέωση παραλήπτη κατά την αποστολή,τέλος, πληρώνετε το ποσό των 6€ κατά την παραλαβή. Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής, λόγω του γεγονότος ότι η αρχική παραγγελία ξεπερνούσε τα 100 ευρώ.